به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد اسماعیل جلالی شامگاه پنجشنبه در نشست بررسی شرایط سرمایهگذاری شرکتهای دانشبنیان به میزبانی پارک علم و فناوری استان سمنان در شاهرود، از فعالیت ۱۰۷ شرکت در مرکز رشد و ۷۰ شرکت دانش بنیان در این پارک خبر داد و بیان داشت: بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان میتوانند راه مناسبی برای تحقق اقتصاد مقاومتی باشد.
وی افزود: سازمانهای اقتصادی در پنج کارگروه «معدن»، «انرژیهای نو»، «کشاورزی»، «صنعت و تجارت» و «ساختمان و شهرسازی» میتوانند مزیتهای بسزایی به سرمایهگذاری در بخشهای تولیدی استان سمنان بیفزایند لذا پارک علم و فناوری استان آماده است تا شرکتهای دانشبنیان و شرکتهایی که آماده هستند تا سهامشان را واگذار کنند را به سازمانهای اقتصادی معرفی کند.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان همچنین گفت: عمده شرکتهایی که در مراکز رشد پارک استان شامل شاهرود، دامغان، سمنان، مهدیشهر، گرمسار مستقر هستند درزمینه کشاورزی، معدن، آی تی و آی سی تی فعالیت دارند.
جلالی افزود: برای توسعه سرمایهگذاری بهتر است دیدگاهمان را از اشتغالزایی به سمت تولید ثروت تغییر دهیم این کار با توسعه فناوری امکانپذیر است لیکن باید به سرمایهگذاری در حوزه فناوری بیشتر توجه کنیم.
وی بیان داشت: برای ترویج و توسعه سرمایهگذاری در بخش فناوری باید از ظرفیت نمایندگان مجلس، فرمانداران، استانداران و مسئولان نهادهای اقتصادی و همچنین ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بهره برد.
نظر شما